maanantai 30. heinäkuuta 2012

Toiveet ja tavoitteet


Musta tää mustavalkoinen on hyvä kuva, meinaan mä ainakin kuulun niihin ihmisiin, joilta alkaa usko loppua kahden viikon treenaamisen jälkeen. Ehkä tapetoin meidän kämpän tällaisilla tsemppauskuvilla, jos  usko riittäis kolmen, kenties neljän viikon päähän?

weheartit.com
Mulla on toiveena ja tavoitteena se kuuluisa (mahdoton) litteä vatsa. Jopa vielä enemmän haluan pienemmät jenkkakahvat (vielä mahdottomampi juttu, miten kuollut rasva häviää mihinkään ilman kirurgia?). Meikäläisellä jenkat on kropan levein kohta, ja siten joudun ottamaan housuista paljon suuremman koon, kuin esim. reidet (tosiasiassa nekin vaatii nykyään jo jonkun verran) ja lantio vaatisi. Suuremman koon ottaminen johtaa siihen, että housut mahtuu päälle, mutta ei istu muualta. Joka taas johtaa siihen, että ne ei todellakaan näytä hyvältä. Se taas johtaa siihen, että mua ketuttaa. Ja se taas johti siihen, että aloitin tämän blogin.
 
weheartit.com

Mulle ei sovi lantsarit yhtään, ne on sanomattakin big no no. Yleensä hirtän jenkkakahvat korkeavyötäröisiin, tiukkoihin housuihin, ne toimii vähän niinkuin korsettina. :D Niissä kyllä on aika ahdistavaa olla ja vatsa voi tulla kipeeksi. Ehkä laihduttaminen tosiaan on paras vaihtoehto? :D

Toivoisin, että voisin kesällä 2013 käyttää (ja näyttää niissä hyvältä) tämän tyylisiä vaatteita:
      
boozt.com
           

 
hm.com

 
Nellyn vaatteisiin mahdun nippanappa, isoimpaan kokoon. En koskaan tilaa sieltä, koska vaatteet ei näytä hyvältä. H&M:ltä otan housuista tuumakoon 30-32, normaalilla/korkealla vyötäröllä. Boozt:lta en oikeastaan tilaa mitään, koska tiedän jo valmiiksi, ettei vaatteet sovi. Ehkä ensi vuonna? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!