maanantai 6. elokuuta 2012

Viikonlopun kuulumisia

Meillä on ollu ihan mahdoton viikonloppu. Perjantaina olin vapaalla virallisesta työstä, mutta vähintäänkin yhden työpäivän verran vietin ajallisesti laatuaikaa hellan ja monitoimikoneen kanssa. Meille tuli lauantaina parisenkymmentä vierasta vähän juhlimaan, ja oli paljon valmisteltavaa sitä ennen. Tein kaksi erilaista juustokakkua, pasteijoita, cocktailtikkuja, riisimuromakeisia, mokkapaloja jne...

En ole ehtinyt urheilla tai pahemmin katsella syömisiä, mielestäni olen kuitenkin onnistunut välttämään pahimmat kompastuskivet. Paitsi McDonaldsiin kompastuin eilen, ja pahasti. Meni QP-ateria sokerikolalla niin että hujahti! Eikä edes harmittanut. Lauantaina olin todella tyytyväinen, kun ihmiset söivät kaksin käsin safkojani, mutta itse vältin keittiötä kuin ruttoa. Pääosin siksi, että kaloreita meni muutama tuhatta nestemmäisessä muodossa..Ja tiesin jo etukäteen, että ratkean mäkkäriin seuraavana päivänä. :)

Eilen heräsin siinä yhdentoista aikaan (nukkumaan menin joskus viiden, kuuden aikaan aamulla) ja siitä aina iltakahdeksaan asti koomailin sohvalla. Katselin elokuvia, kuten Iron Skyn ja Vettä Elefanteille, molemmat ihan loistavia! Lisäksi iltapäivällä meni pari uusintajaksoa Unelmien poikamiestä.




 
Tänään on suunnitelmissa nukkua viikonlopun univelkaa pois heti sillä sekunnilla kun pääsen töistä kotiin. Sen jälkeen vois kuluttaa vähän kaloreita siivoamalla muutamat hassut tölkit (yli 100 kpl) pois haisemasta ja vähän näyttää kämpälle moppia ja imuria. Ja sitten vuorossa onkin lemmikkien haku hoidosta ja hauvan kanssa takaisin arkirutiiniin, eli kunnolliselle kävelylle!

PS. Kappas, äsken lähti töissä soimaan radiosta Leevi and the Leavings, "Maanantaiaamuna krapula ja vapina, tuijotan vessan seinää..." Kuinka sopivaa!

PPS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!