torstai 26. heinäkuuta 2012

Day 2

Töissä on tällä hetkellä rauhallista ja olinkin lähdössä kotiin, mutta ollaan J:n kanssa samalla kyydillä, eikä hän tiedä koska pääsee lähtemään töistä. Ehdin siis hyvin raapustella tämän päivän syömisiä hieman ylös.

Aamun aloitin isolla kupilla kahvia, loraus kermaa ja yksi makeutusaine, lisäksi meetvursti-kananmuna-ruisleipä. Lounaalla meillä oli kyljyksiä, joissa ei ollu kovinkaan paljon syömistä, lähinnä sellaista "närppimistä". Muutama sellainen, lohkoperunoita ja salaattia. Toinen salaatti oli ihan perus kurkku-tomaatti-salaatti-salaattia, mutta toinen oli niiin hyvää kotitekoista coleslawta, etten voinut vastustaa. Yritän välttää parhaani mukaan sellaisia ruokia, joissa majoneesi/kastike on lisätty suoraan ruokaan, mutta tässä tapauksessa joustin vähän...(Tästä annoksesta tulossa kuva.) Tässä päivän lounas:

annos näyttää valtavalta, mutta todellisuudessa siitä tuli vaan kiukkuseksi. :D

Muuta en ole tähän mennessä syönyt, skippasin vahingossa kahvitunnin, joten sielläkään ei tullut mitään syötyä. Suunnitteilla olisi tehdä tonnikalarisottoa tai jotain salaattia illalla, saa nähdä mitä jaksan lenkin ja mahdollisesti kuntosalin jälkeen valmistaa.

Suuret on puheet! Palaan illalla päivittämään liikuntaosiota.


Edit: Pääsin töistä kotiin joskus puoli viisi, söin kerrosjogurtin (tällä kertaa ruusunmarjan makuisen) ja neljä hapankorppua juustolla. Olin niin väsynyt, etten jaksanut mitenkään lähteä lenkille, saati kuntosalille. Toistaiseksi en ole vieläkään jaksanut lähteä lenkille, ja kello on 21.30. Houkuttelen juuri J:tä lähtemään seuraksi, mutta se söi niin paljon iltapalaa, ettei pysty juoksemaan. :D Itse söin herättyäni vähän marjamuromysliä, enkä tänään aio muuta syödä.

Nyt me kyllä lähdetään. Tai minä ainakin! Vaikka kävellen, jos ei muuten.


Juostiin noin 30min (3,5km).

2 kommenttia:

  1. Onnea projektiin :) paljonko sulla on pudotettavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä todella tarvitaan! :D suunnittelin juuri, et voisin tehdä sellasen postauksen missä kerron vähän lähtöpainosta ja toivemitoista. Suurinpiirtein n. 10kg pudotuksesta puhutaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!