tiistai 31. heinäkuuta 2012

Treenisovellukset

Etsin yhtenä päivänä netistä sellaista sivustoa, jossa voisin mitata paljonko peruslenkistämme kertyy matkaa. Löysin vahingossa sivuston nimeltä MapMyRun, ja nyt olen ihan koukussa! Ihan mahtavaa piirtää jo toteutuneita lenkkejä ja suunnitella uusia. Varsinkin, kun me emme ole asuneet kauaa nykyisessä asuinkaupungissamme. Päästään tämän avulla vähän tutkimaan ympäristöä.
How fun!

esimerkki MapMyRun:sta, eilinen juoksulenkki

Toinen lempparisovellus on Sports Tracker, ja se on alunperin J:n tekemä löytö. Joudun lainaamaan J:n puhelinta lenkille, jos lähden yksin, koska jostain syystä mun iPhoneen ei saa ollenkaan nettiä (tähän voi jotenkin liittyä se, että pudotin sen uutena kivilattialle). Todella hyödyllinen älypuhelin, eikö? Voi sillä soittaa ja tekstailla, mut niin voi Nokia 3310:lläkin. Ja 3310:llä pystyy lähettää multimediaviestejä, mun ompulla ei. :D

Sports Tracker ja MapMyRun antaa vähän eri kalorimääriä ja keskinopeuksia, kallistun yleensä enemmän  Sports Trackerin lukuihin. Se laskee koko lenkin ajan tosi tarkkaan missä mennään ja millä nopeudella. Eilen huomattiin, että se rekisteröi jopa maaston korkeusvaihtelut. Mikä parasta, sovellus on ilmainen! :)


tämä esimerkki ei ole omista treeneistäni. lisätietoa: Sports Tracker-arvostelu
Suosittelen kokeilemaan. Tällaiset sovellukset motivoi liikkumaan, kun näkee paljonko se etureppu tosiasiassa pienenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!