perjantai 27. heinäkuuta 2012

Day 3

Tänään olen pysynyt ruoan ja liikunnan suhteen ruodussa kummallisen hyvin. Aamupalaksi söin seitsemän aikaan puolikkaan sämpylän ja ison kupin kahvia. Nälkä pysyi poissa myöhäisimpään ruokailuaikaan asti, klo 11:45 painelin ruokalaan syömään seuraavaa:

Omatuntoa hieman pisteli, kun laitoin pizzanpalaa toisen perään menemään ja kyytipojaksi vielä vähän jogurttimoussea. Päätin kuitenkin pitää loppupäivän tiukempaa linjaa, ja onnistuinkin siinä (siitäkin huolimatta, että käväisin kahvilla äidin luona, jossa oli tarjolla kermajäätelöä). Hörpin kahvia ja söin riisipiirakan. Ihmeteltiin oikeen porukassa, mistä mulle on ilmestynyt itsekuri! Normaalisti olisin syönyt muidenkin jäätelöt. :)

Päivän aikana alas on mennyt lisäksi muromysliä ja iltapalaksi annoin itselleni luvan syödä Hesen kanasalaatin (laitoin vain puolet kevyestä paprika-currykastikkeesta).

Liikunnan osalta mentiin samalla linjalla kuin eilenkin, juostiin J:n kanssa jo perinteeksi muodustunut peruslenkki (mulle perinteet muodustuu hämmästyttävän nopeesti). Noin puoli tuntia meni lähes neljään kilometriin, meillä oli tänään yllättävän kova tahti päällä! Mun jalat on shokissa, kun ne on joutunut liikkumaan jo kolmena(!) päivänä peräkkäin.

Olisin halunnut mennä salille tänään, mutta enpä löytänyt yhtään salia, joka ei olisi kesätauolla. Miten kaikki kuntosalit lomaileekin samaan aikaan? Missä kaikki himokuntoilijat treenaa kesä-heinäkuussa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!